Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chopin42

    őstag

    Üdv!
    Már három hónapja hasznáok rendkívüli megelégedéssel egy Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner 1C (SKV4106GL)-t. Még 48k volt a turbadotól, igaz, így gari már nincs :W
    Tényleg imádom, kitapasztaltam, nálunk tökéletesen elég (járólap, egy csavart szőnyeg, kanapé, kárpitos cuccok, ágy, polcok).
    De sajnos az élet közbeszólt, el kell költöznöm a feleségemtől és egyedül kell élnem (vajon miért, szerintem mindenki kitalálja... :W ) A porszívót itthagyom a jelenlegi otthonomban, szóval kelleni fog egy másik, amit az eddigi tapasztalataim alapján választanék, a hiányosságokat is beleértve.
    Olyan akkus proszívót keresek, ami minimum olyan jó, mint a mostani, de jár hozzá szőnyeg kefe is (megoldottam nélküle, de jobb lenne), és esetleg kivehető akku is, illetve nem 150k+.
    Állat nem lesz így, szőnyeg akad, kellene egy gégecső is a polcokhoz, géphez, mert azt elég nehéz takarítani az 1c-vel a porszívógép miatt, fárasztó.
    Amiket néztem:
    Xiaomi Dreame XR vagy Xiaomi Dreame XR Premium (VVN4) (nem tudom, mi köztük a különbség)
    Esetleg Xiaomi Dreame V11 (bár ehhez még kell vennem szőnyeg kefét, bár nem drága, és legalább van).
    100k-nál többet semmiképp sem költenék és nem márka alapján néztem, hanem ár-értéket keresek. Dysonok elérhetetlenek, és nem is jobbak tán, mint amennyivel drágábbak.
    Valakinek valami tipp az 1c handheld+szőnyegkefe megoldásra? Sajét tapasztalatok is jók lennének.
    Köszönöm :R

    Szakmai kérdések csak a fórumban...

Új hozzászólás Aktív témák