Hirdetés

  • Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord teszt

    gp 43 év szinte beláthatatlan idő a videojáték-világban – márpedig az első Wizardry idén tölti be ezt a kort. Most az eredeti legenda az eredeti játékmenettel, de megújult látványvilággal tért vissza.

  • Megjött az ASUS 240 Hz-es, fényes WOLED monitora

    ph Az MI-s képességekkel felvértezett újdonság 20 százalékkal jobb fénysűrűséget produkál az egész képátlón átívelve, mint a PG27AQDM.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Donki Hóte

    veterán

    válasz antalzse #62407 üzenetére

    Nekünk a második/harmadik linkeden lévő gép van (az a kettő ugyanaz, csak a színe más).

    Alap dolgokra kiváló, van fogantyúja, a kezelése pofonegyszerű :R

    Ha becsukod az ajtót, akkor a tekerő alatti jobboldali gomb megnyomásával 30 másodpercig mikróz maximális teljesítményen. Ha azt a gombot megnyomod megint, akkor 30 másodpercet hozzáad az üzemidőhöz. A nagy tekerőgomb jobb/balra forgatásával 10 másodperccel tudod növel/csökkenteni a mikrózási időt.

    Ha csökkenteni akarod a mikró teljesítményét, akkor meg kell nyomni a Microwave gombot a panelen és a tekerővel tudod állítani teljesítményt. Ha beállítottad a teljesítményt, akkor a tekerő alatti jobboldali gombbal 30 másodpercenként növelve tudsz mikrózni.

    A panelen lévő Grill gomb megnyomására grillez, az idő beállítása mint fentebb :K

    A miénk már kétszer volt szervizben, de ennek ellenére szeretem, mert pofonegyszerű a kezelése :)

    Csipogni csipog, mint egy őrült feketerigó. Le lehet csitítani, de minden áramtalanításkor elfelejti a beállításokat (sajna nálunk építkezés miatt sűrűn le van kapcsolva az áram), úgyhogy már meguntam állítgatni, hagy csipogjon :U

    Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

Új hozzászólás Aktív témák