Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    Sziasztok,

    Többen asszisztáltatok a porszívó-vásárlásos mizériához, még egyszer köszönöm a türelmeteket és a segítő szándékot.
    A zárszóval, egyúttal ajánlással jönnék.

    Sajnos az élet közbe szólt, így nem sokáig lóghatott a bilibe a kezünk, el kellett engednünk a Dyson vonalat, amit annyiból nem is bánok még, hogy úgy érzem, bőven vannak tartalékok álló porszívós fronton (főleg aksi terén), így talán ~5 év múlva lényegesen jobb géphez juthatok a pénzemért, mint most tehettem volna (V8-V10).
    Szóval egy váratlan, sajnálatos kiadás miatt a keret megcsappant, ~50K lett, így a döntésünk végül mégis egy porzsákos Philips-re esett, annak egy komolyabbnak tetsző példányára.
    Extra kuponnal - plusz 2*4 Anti-allergy porzsák vásárlásával együtt - 47.000 forint alatt megúsztam.
    Több alternatívánk is volt, amiért végül e mellett tettem le a voksomat, az az öt év teljeskörű garancia, ami regisztráció után jár.

    Az első benyomások nagyon jók, minden várakozásunkat felülmúlta a gép teljesítménye, az első napi használatok után igen komoly, minőségi darabnak tűnik. Rendkívül csendes és nagyon szépen takarít.
    Hogy a Miele belépő szintű modellje jobb vétel lett volna-e - nem tudom, már soha nem is fogjuk megtudni. De egyelőre - a kiterjesztett garancia tükrében - ár/érték arányban igen jó választásnak tűnik.

Új hozzászólás Aktív témák