Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz Termi16 #62853 üzenetére

    Én sem szívesen adtam érte 545000 forintot (sikerült a listaárnál olcsóbban megvenni), de valami eszméletlen jó érzés a használata.
    A hőmérséklet ingadozása teljesen normális, két másik (Samsung és LG) hűtőszekrényt is mértem egy ideig, azok legalább ekkora, vagy még nagyobb eltéréseket mutattak. Az emberek döntő többsége nem monitorozza folyamatosan a hűtők belső hőmérsékletét, ezért fogalmuk sincs attól, mennyi az annyi.
    Attól ijedtem meg, hogy a fagyasztóba helyezett érzékelő leolvasztáskor -10-et is mutatott. De csak a jégkocka tartóban. A középső és alsó rekeszekben, ha a cucc tetejére tettem, akkor -14-15 volt a legmagasabb érték, ha a fiókban középtájra a fagyasztott élelmiszerek közé, mint a utóbbi hónapokban, akkor -16-17. De csak pár percig, ahogy ezt eléri, pár perc után csökkenni kezd és beáll a kívánt mínusz 20. Ismétlem, ez csak a no frost funkció során fordul elő. Elkezdi, 20-25 perc alatt éri el a maximumot utána kajakra rákapcsolja a hűtést. Nyitogatástól, behelyezett élelmiszerektől függően 24-36 óránként megy ez végbe.
    Kényelmesen elférnek a sörök, könnyű megtalálni azt, amire éppen gusztusom támad. :K

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák