Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tothjozsi96

    addikt

    válasz pomk #63393 üzenetére

    Szia!

    Ahogy ígértem, ma vasárnap meg is volt az első szárítás. Én nem vagyok márkapárti meg tényleg szép dolog a lojalitás de így elsőre nagyon pozitív, nem szeretném elkiabálni, hiszen nem évek tapasztalatait írom le hanem az első használat után vagyok.

    Tegnap este lett beüzemelve, csináltam róla kettő fényképet, itt tudod megnézni őket.
    Külseje nagyon szép, nekem nagyon tetszik, ami érdekes hogy adnak a géphez egy matricát hogy a kapcsoló körüli feliratokat lefordíthasd, de nekem orosz vagy román nyelvű jutott. Nem tudom hogy egyébként akik BEKO-t vásároltak itt a topikban, ők kaptok-e hozzá magyar matricát, vagy hogy létezik-e egyáltalán magyar nyelvű? Lehet hogy ez csak azért van így mert az Emag-tól lett vásárolva, de használati utasítás az van külön magyar nyelvű hozzá. Igazából ez engem nem zavar, angolul van felmatricázva gyárilag, mellette van egy szimbólum is, tehát ha nem is megy az angol, látod hogy mihez való az a program.

    Betettem egy kb 3/4 adagnyi mosott ruhát, a 'Daily' programot választottam ki, ez 2 óra 5 percet mutat mikor elindítottam, 9:30-kor tettem be és 10:50-kor már ki is vettem. Szóval tök jó, érzi a ruha nedvesség tartamát, nem megy feleslegesen, előbb végez. Elég sok vizet kiszedett, nagyon szép szárazak lettek a ruhák. Van több lehetőség szárításnál, vasalás - szekrény - szekrény+ - szekrény++ szárazságú legyen, én a 'Daily' programot nem módosítottam, csak simán 'szekrény' szárazságún hagytam, tökéletes lett a végeredmény. A farmeromnál az öv részénél talán egy nagyon picit nedves volt még, de egy vasalás után ezt már nem is érezni, de tényleg így is csont száraz lett az összes ruha.

    Csináltam a hangjáról is egy rövid felvételt, nem tudom hogy kinek mit ad vissza a felvétel, élőben sokkal halkabb mint a 10 éves felültöltés Whirlpool mosógépünk, én nem tartom zavarónak, nyilván van egy üzemi hangja, de ez számomra nem zavaró.

    Én azt mondom hogy az 5 év garancia miatt érdemes lehet meglépni ezt a fajta gép megvásárlását. Kérdeztem az Orczy-t hogy működik a garancia, be kell nyújtani hiba esetén online egy űrlapot, majd ők a hozzád legközelebbi szakszervizest kiküldik és felméri a hibát, ha lehet helyszínen javítja, hogyha nagyobb a probléma akkor díjmentesen elszállítja. Ez szerintem így jól hangzik, a többi pedig a szerelő hozzáállásán múlik akivel remélem hogy nem kell majd találkoznunk. :D

    Így elsőre röviden ennyi az én tapasztalatom, én szállítással együtt 134 ezer forintért vásároltam, szerintem ennyi pénzért amit kaptam az rendben van, a többit meg majd az idő eldönti. Remélem hogy tudtam segíteni. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák