Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz Gömbike #63713 üzenetére

    Köszönöm :R
    De legalábbis ha tönkremegy, akkor az biztosan nem a hőcserélő miatt lesz. Amúgy 5 évre veszem ezeket a gépeket. Minden további év csak ajándék. Ráadásul így mindig modern, a kornak megfelelő gépeim lesznek. Bár az is igaz, hogy a belépő kategóriából azért sokmindent kihagynak.
    Szeretem a minőségi termékeket is, de olyat inkább oda veszek, ahol kézbe fogom, vagy sűrűn lépek vele interakcióba.
    A mosó-, mosogató-, és szárítógépeink ráadásul egy hűtetlen, fűtetlen, télen nyirkos helységben vannak. Végülis, ez egy mosókonyha.
    A mosógépünk (szárítós, de már nem használjuk ezt a részét) most múlt 4. éves, köszöni jól van. Próbaképp kötöttem rá biztosítást, ahogyan a mosogatógépre is. Belépő Indesitek. Az azóta is fizetett biztosítások már bőven kiteszik egy új gép árát, csak gondoltam Indesit, nem árt óvatosnak lenni. Eddig semmi bajuk nem volt.*
    Annyi, hogy vettem a mosógép alá egy ilyet. Ezzel elkerülhető az alulról történő rozsdásodás, plusz, könnyebben mozgatható, ha pl ki kellene takarítani alatta.
    A szárító és a mosogép közé pedig egy ilyet. Tompítja a rázkódást, plusz praktikus a szárítóba pakolni, a kihúzható tálca miatt. Minden modellel kompatibilisek, szóval tulképp egyszer kell megvenni őket.

    *Na jó, annyi gondja van a mosó-szárítónak, hogy a hosszabb mosási ciklus után, a szárítás alkalmával, vízzel tölti fel az öblítő tartályt. Erre a célra volt rendszeresítve egy fecskendő, ráhúzott üzemanyagcsővel. Ezt a 2-es programon csinálja, de pl a 3-as, rövidebb programon nem. Fogalmam sincs, hogy miért, de ez ilyen Indesit betegségnek tűnik, ami kb a belépőkategóriára bármely brand esetén jellemző lehet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák