Hirdetés

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Francia portréstúdió edzi a Honor AI-t

    ma A 200-as csúcsszéria a Studio Harcourt szakértelmével készít portrékat, a Honor AI négy szinten dolgozik.

Új hozzászólás Aktív témák

  • M43g

    aktív tag

    Sziasztok,

    Van egy Bosch sütőm, sajnos már nem garis. Azt a hibát produkálja, hogy az óra működik rajta, tehát az elektronika kap áramot, az elektronika hűtőventillátora működik. De mást nem csinál. Tehát nem indul be a hátsó légkeverő, a belső világítás, a grill ill. a normál sütő fűtőszál. A jobb kurblit eltekerve (hőfokszabályzó) hallani a kattanást, ahol be kellene kapcsolnia a melegítésnek, de nem kapcsol be, az a kis led lámpa sem ég mellette, ami jelzi az aktív melegítést.

    Először azt gyanítottam, hogy a több fázis közül elment egy, de dugvillás.
    Van ötletetek, hogy mi lehet a baja (hátha tipikusnak számít a hibajelenség)? Ill. van tapasztalat jó szervizessel, aki reális áron dolgozik?

    :R

    Szerk: istenem, ahogy megírtam a problémát, megtaláltam a választ:
    Tűzhelyünk rendelkezik digitális vagy mutatós órával, és az órát nem állítottuk be.
    A modern sütőket már felszerelik digitális programozható órával. Ezek az órák elektromosan képesek reteszelni a sütő működését. Ezért ha rajtuk nem állítottuk be az időt nem engedik működni a sütőnket. Ha például a digitális órán három nulla villog, ez jelzi számunkra hogy nincs beállítva az idő rajta. Megoldás: Állítsuk be az időmérő órát a pontos időre, és a tűzhelyünk azonnal hadra fogható. ( Az óra beállítást célszerű a Magyar nyelvű használati utasításból kikeresni.)
    forrás

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák