Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrLJ

    újonc

    válasz BB9000 #64541 üzenetére

    Köszönöm szépen a részletes választ.
    Kiindulásnak már ez jó alap.

    Amúgy egy pár kérdés felmerült bennem.

    Egy ajánlatot kaptunk. Ha az egyik helyen vásárolunk meg mindent és csak samsung márkát vásárolhatunk, akkor van egy olyan akció, hogy 24 hónapos kamatmentes részletre vásárolhatunk. Ami elég jól hangzik. Legalább jut másra is pénz és nem kell egyben mindent kifizetni. Na de a kérdés, hogy mennyire megbízható a samsung? Mindenféle samsung kellene legyen.

    Illetve a szárítóval kapcsolatosan. Az ok, amiért a kondenzációs tűnt jobbnak, hogy könnyebb a tisztítása a kondenzációs egységnek. Egyszerű technológia, nincs bonyolítva és hosszútávon a javítás sem horror összeg. Illetve olcsóbban lehet megvenni. De amúgy ezek ellenére is megéri inkább egy újabb hőszivattyús? Nem érdemes annyira félni az újtól? Bonyolultabbnak tűnik és nem szeretném, hogy egy szervizelésre a gatyánk is rámenjen.
    Volt egy videó amiben a két gépet hasonlítottak össze. A kondenzációs esetében kivett egy dobozkát és átmosta vízzel. A hőszivattyúsnál pedig fogkefével és porszívóval próbálta tisztítgatni. Na kicsit ez lepett még.

    A sütővel kapcsolatosan, pedig egy katalitikus rétegről olvastam, amit időközönként tisztítani kell. Erre gondoltam, hogy esetleg nagyobb kiadás. Persze lehet, hogy nem annyira lényeges a csere sem. Mire azt cserélni kell, addigra a sütőt is kellene.

Új hozzászólás Aktív témák