Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz pjen #65477 üzenetére

    Hűvösben nem izzadok, ha mégis, akkor természetesen nem fogom másnap felvenni. És ha már szóba hoztad, nem megy a gatyámra egy csepp sem, erre megvan a módszerem.
    A vasalt póló is a jó megjelenéshez tartozik.
    Az, hogy az alsóneműm másodszor van rajtam, azt meg tudod állapítani? Kizárt!

    #65478pjen
    A bőrünkön létrejön egy olyan (védő)réteg, aminek a túlzottan sűrű eltávolítása, vegyszeres lemosása többet árt, mint amennyit használ. Kánikulában néha naponta háromszor zuhanyozom, de legfeljebb csak egyszer használok tusfürdőt. Viszont olyankor hajat minden nap samponnal mosok. Hűvösben csak 2-3 naponta.

    #65479Laca1212
    Ismétlem, csak laboratóriumi vizsgálattal lehetne megállapítani, hogy nem akkor vettem ki tisztán a szekrényből. Ha érzékszervi vizsgálattal bármi nemkívánatosat tapasztalok, nem veszem fel újból. Tudom, vannak olyan emberek, főként bizonyos népcsoportból származók, akik tisztálkodás után fél órával már nem kellemes illatúak. Nem azok közé tartozom.
    Sajnos nagyon sok emberbe belenevelték azt a blődséget, hogy minden nap kötelező fehérneműt váltani, függetlenül annak szennyezettségi fokától. Ez tudatlanságból, ismeretek hiányából ered.

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák