Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz 7Heads Drago #70234 üzenetére

    Úgy avul el, hogy hasonlítsd össze a vadiúj Mielet egy 10 évvel ezelőttivel. De ezen felesleges is vitatkozni, hiszen ha 10 év alatt valami nem avul el, akkor az egyben azt is jelenti, hogy nem is fejlődik.
    Mosni meg már a keverőtárcsásak is tudtak.

    A most 6 éves belépőkategóriás Indesitünkben a minap cseréltem szivattyút, ma meg lengéscsillapítókat, így azt hiszem adtam neki még pár évet. A csapágynak legalábbis biztosan. Az ugyanis nem megy tönkre csak úgy, mert előbb a lengéscsillapítók esnek ki, és a csapágy főként pont ezért megy tönkre.

    Csak míg a lengéscsillapító pár ezer forint (14 font volt a pár, eredeti Zanussi a zacskója szerint) és 10 perc kicserélni, addig a csapágyazás már komolyabb meló. Annak nem is álltam volna neki.

    A szivattyú kb ugyanez, filléres tétel, a csere szintén kb 10-20 perc, a meghibásodás tünete pedig az volt, hogy a program elakadt az öblítésnél.

    Na szóval, ugyan még nem tartunk ott, de vélhetőleg a 400 fontos Indesit mosó/szárítónk is el fog menni egy tizest. (Amiből a szárítót már nem használjuk)
    Akkor mégis miért kellene beruháznom egy 3x annyiba kerülő gépbe, amivel annyi a kapcsolatom, hogy beteszem a ruhát, meg kiveszem belőle? Ráadásul nálunk egy külső mosókonyhában van, ami télen hideg, nyáron meg meleg mint a rosseb.

    Semmi értelme. Helyette inkább vettem Dyson porszívót, meg AEG indukciós tűzhelyet, mert azt kézbe fogom, azzal dolgozok, és érzem a minőséget, látom a dizájnt, meg az innovációt benne, ahányszor csak használom.
    A fehéráruval meg alkalmanként 3-5 percre találkozom. Engem nem izgat fel, hogy milyen márka, meg mennyibe kerül, de nem kötelező mindenkinek így gondolkodni.

    Hasznos lehet a későbbiekben:

    Lengéscsillapító csere Hotpoint (Indesit) mosógépen
    Szivattyú csere Indesit mosógépen

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák