Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hauptmann

    addikt

    Lassan egy hete megy már a Liebherr KGBNsfd 52Z23 hűtő. Nagyon nem tudok mit mondani róla, teszi a dolgát, nagyon csendes, alig lehet hallani, ennyire halk hűtőm még nem volt. A Biofresh rekesz nem hülyeség, 0 fok közeli hőmérséklet van benne (beállítható természetesen, mennyi legyen pontosan) tényleg frissen tartja a zöldségeket, az egy hete vásárolt paradicsomot mintha most vettem volna le a polcról. Ha zárva van a Biofresh rekesz teteje, akkor alacsony pára van azon a részen, akkor húsok, hal, sajtok, ilyesmi tárolására jó, ha nyitva van a fedél, magas páratartalom lesz benne, zöldségeknek, gyümölcsöknek ideális.

    Akinek belefér a keretbe, csak ajánlani tudom. Sajnos, a fehér változatát (CBNd5223 Plus) Magyarországon nem forgalmazza a Liebherr, így kénytelen vagyok megbarátkozni az inox kivitellel.

    Kicsit bánom már, hogy nem a KGBNsfd 52Z33-at vettem, ennek dupla Biofresh rekesze van (emiatt 5 literrel kisebb a normál hűtőtér), az alsónál szabályozható a páratartalom, a felsőnél nem, ott alacsony van, húsokhoz jó. Minimálisan lett volna drágább, viszont azzal vígasztalom magam, hogy az már nagyon magas lett volna.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák