Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tothjozsi96

    addikt

    Sziasztok!

    Még Blackfriday-kor vettem egy Indesit BWSA 61051 mosógépet. Nagyon örültem a fejemnek hogy sikerült elcsípni, viszont most már azért jól látszik hogy nem volt akkora vétel. A programok nagyon fosok rajta, de igazából ez a kisebb gond.

    A nagyobb probléma az az volna hogy a mosógép az rendesen táncol centizés közben. Nem mozog, rendesen ugrál, nagyon durván megy odébb. Próbáltam egy szőnyeget is tenni alá, attól meg még jobban ment, pedig gumis az alja..

    A kérdésem az volna hogy valakinek sikerült már megoldania ilyen problémát? Rendesen majd szétesik a gép úgy veri a centrifuga az egész gépházat, és maga a tápkábel is nagyon rövid, tegnap már rendesen megfeszült amikor arrébb ugrált a gép. Múltkor meg annyira odébb ment a gép hogy a szennyvíz kivezető csövet lehúzta a csonkról és kifolyatta a vizet a járólapra..

    Láttam hogy lehet kapni mosógép szintező lábak alá ilyen talpakat, viszont nem tudom hogy ezzel mik a tapasztalatok.

    Összességében így a mosógép az teljes mértékben használhatatlan. Nyilván a programok az a gép adottsága, de ez hogy ennyire mozog. Van mellette hűtő, de nem akarom neki tolni teljesen mert szét verné annak is az oldal falát.

    Gondoltam még arra is hogy szárítógépet venni és összeépítő kerettel rátenni, annak is van súlya, gondolom segítene a dolgon, de megmondom őszintén én Indesit szárítógépet nem szeretnék venni, ezt a mosógépet is csak az ára miatt vettem meg.

    Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák