Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz Gömbike #77006 üzenetére

    Mi anno a támogatásos korszakban 5év garis Beko mosogépet vettünk, meg 5év gari miatt szárítót is. Az első ~2év eseménytelenül telt aztán jöttek a gondok.... a szárítógéphez eddig 5* hívtunk szerelőt. Lényegében már az egész gépet kicserélték panelt, kijelzőt, a komplett alját (kompresszor...)... most épp azt játsza, hogy még erősen nyirkos a ruha és szerinte kész. Ekkor rányomunk és megint és akkor kb kész. Amint bejön a jóidő jelentjük be. A szerelés időtartalma változatos van, hogy helyben megcsinálta szerelő és volt, hogy 1.5hónap alatt sikerült. Ez a 1.5hónap télen "elég" bosszantó.

    A mosógép 4év alatt eddig "csak" 3* döglött be. Mentünk nagynénihez a ruhákat mosni.

    Szervizessel már jóban vagyok, tegeződünk nemsokára lejár a garancia ha bármi érdemi bedöglik rajta szerinte nem érdemes javítgatni. Amit szervizel abbó szerinte talán a drágább Boschok jobbak. Ami nálam biztos: Többet Bekot nem veszek. :)

    A felültöltős indesitekkel viszont családilag jó a tapasztalat. Az elöző 18év után lett kukázva mert volt a csereprogram és mert rozsdált keményen az oldala. Az új ránézésre kb uaz mint ami le lett cserélve csak programtárcsa helyett már modernebb a kezelőfelülete. Annyira ugyanaz, hogy 4év után ez is elkezdett rozsdásodni de ebben az új világban ha ennyi gondja lesz a köv 18évben hát na bumm. Cserébe még jóval olcsobb is volt mint a Beko alig került pénzbe a csereprogramban.

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák