Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • balojazz

    aktív tag

    válasz st6969 #78073 üzenetére

    Olyan volt már, hogy a kosár útban volt, vagy hogy kevés volt, hogy a szélesebb fogantyú vagy a hosszabb kés vagy fakanál nem fért be, de olyan soha, hogy a fiók volt útban... Az nonszensz.

    Soha nincs olyan nálunk, hogy alul kicsi a hely. Ha meg mindenáron alul is és fölül is magas edényeket akarsz mosogatni, akkor kevés, de nagy cuccot tennél be, ami életszerűtlen, de akkor 1-2 nagyobb edényt kézzel kellene elmosni, úgy praktikus. De ez a gyakorlatban igen ritka, inkább kajával együtt a hűtőben pihen 1-2 lábas, mert ha olyan nagyok, van még bennük étel. Ha sok a nagy edény még így is, lehajtod alul az összes tüskét, és föntre pakolod a tányérokat, ahogy kiadja. Mi öten vagyunk, sütünk-főzünk, mégis átlag 3-4 naponta megy csak a gép, mert ennyi idő alatt gyűlik föl elég mosatlan. Ez a gyakorlatban ritkán 2 vagy 5 nap, tipikusan 3-4. Olyan, hogy sok nagy edény egyszerre koszos, az még nem fordult elő, de akkor bepiszkolnám a kezem, és a fölös 1, max 2 edényt szivaccsal mosnám, hogy a többi ezer pohár, kanál, tányér bemenjen egyben. A fiókosban sem fogy el a hely sehol. Egy idő után szemre megmondod, van-e egy töltet a mosatlan, és az nagy segítség, hogy az evőeszközökkel, doboztetőkkel, keverő, piszkáló és adagoló nagy vagy hosszú eszközökkel nem kell számolnod egyáltalán, csak a pohár-tányét-doboz-tál jellegű edényekkel. Könnyebb a becslés is.

    Mondom: nekem volt "kivehető kosaras" gépem, soha többé olyat, egyszerűen nem elég jó. (Kivéve, ha van fiókja is persze.)

    Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.

Új hozzászólás Aktív témák