Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lavar

    aktív tag

    #78854 Nagya21, #78855 Beni2360 :
    Köszi a válaszokat, a használatija nem konkrétan a modellhez van, hanem egy egyen használati, mert az összes lehetőség benne van, és oda van firkantva, hogy modelltől függően. Az egyik oldalon írja, hogy maximális teljesítményen működik a sütő, majd visszavesz, termosztát szabályozza a hőfokot, a következőn meg, hogy a sütő égőjéhez vezető gázbevezető csövet egy szelep vagy egy, termoelektromos lángvédővel ellátott termosztát vezérli. Abból kiindulva, hogy nem egy fokozaton megy a sütő, majd leáll, hanem a láng erejét tudom szabályozni, most már egyértelmű.
    Így jártam, kicsit többért lett volna olyan, ami 8 fokozatos (de azon sem hőfok van, csak használatiból derül ki), így 8 különböző hőmérsékletet tud tehát leszabályoz, csak az sem volt mindegy, hogy melyik oldalon van a nagy gázégő, mert csak egyféleképpen tudjuk a konyhába tenni, így az sem volt opció.
    Ha visszaküldeném és és néznék mást, már túl nagy lenne a bukó, úgyhogy fogjuk és kitapasztaljuk sütő hőmérővel, hogy melyik fokozat, mennyire melegíti fel a sütőt, visszarepülve 40 évet időben. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák