Hirdetés

  • Ghost of Tsushima technikai teszt

    gp A Ghost of Tsushima a Sony eddigi legnépszerűbb PC-s átirata, mely megelőzte még a God of Wart és a Spider-Mant is. De vajon maga a port is hozza az ehhez illő technikai minőséget?

  • Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska

    lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)

  • Nokia 3210 - felélni az örökséget

    ma A HMD ismét elővett egy klasszikust, hogy újra kiadják. De ismét csalódás lesz azoknak, akik az eredeti modellt is használták. És lehet, hogy másoknak is.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jozsó

    tag

    Sziasztok,

    Néhány tapasztalat a Gorenje Gorenje WD2S164ADSWA mosószárítógépről.

    Az első, hogy a méret valóban 595 mm. Nekünk ez fontos volt, mert a fürdőszoba ajtó 597 mm, de befért :)
    A gép teljesen rendben van. Nagyon kényelmes az automata mosószer adagolás. Van elég program, de nem túl sok, szóval pont jó. Próbáltam a szárítást is, az is teljesen rendben van, tényleg szárazak lettek a ruhák, nem gyűrte össze őket, mint az előző Ariston.

    A körítéssel viszont akadtak problémák, amik mostanra oldódtak meg. Szóval direkt wifis készüléket akartunk venni, hogy lássam hol tart a mosás, meg szóljon, ha készen van. Viszont az alkalmazásba ezredik próbálkozásra sem sikerült regisztrálnom a készüléket. Írtam az ügyfélszolgálatnak, meg a Connectlife című app fejlesztőinek is. Mostanra derült ki, hogy ezt a szerkezetet nem a QR kóddal kell regisztrálni, amit a használati utasítás ír, hanem a sorozat számmal, ami egy 23 karakteres jelzés, felül, vonalkód formájában. Így már ment szépen a regisztráció. Az app kicsit fapados, nem minden funkció állítható belőle és elő-elő bukkannak lefordítatlan vagy bénán lefordított részek.
    A használati utasítás szintén elég gyatra. Próbáltam más nyelveket is, hátha ott mindent leírnak, de ott sem. Végül az alkalmazás regisztráció kapcsán ismertem fel, hogy a készülék gyakorlatilag megegyezik a Hisense WDQR1014EVAJMB mosó-, szárítógéppel. Annak viszont kicsit korrektebb a használati utasítása. Ott sem tökéletes, de a két gép használati utasításából végül rá lehet jönni az összes funkcióra.

    Végül a korább kérdésemre is legyen itt a válasz, hátha fog kelleni valakinek. Szóval az alapértelmezett program a Eco 40-60. Ebből arra lehetne következtetni, hogy itt vmi 40-60 fokig terjedő mosási hőmérséklet van. Gond az is, hogy ebben az esetben a mosási hőmérséklet nincs kijelezve és nem is állítható.

    Szóval próbálkozások és a két használati utasítás összevetéséből arra jutottam, hogy bár a Hisenses használati szerint olyan ruhákhoz való a program, ami bírja a 60°-ot itt valójában a mosás a töltet súlyától függően 25-37-43 fokon történik, vagyis simán lehet 40 fokos mosásnak használni. Mellékszál, de hiába mos tovább a mosás minősége rosszabb mint a Mix 40°-es.

Új hozzászólás Aktív témák