Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Timmcsy

    tag

    válasz ribarszki #81157 üzenetére

    Kedves Mindenki!
    Kedves Ribarszki! Úgy látom továbbra is te vagy az egyik legjártasabb porszívó témában, low budget kategóriában is tudsz esetleg ajánlani? Kellene nekem egy rúd/állóporszívó a földszintre, ca. 40 nm2 kemény padló, egy 1.5 nm2 szennyfogó szőnyeg napi min. 1 teljes + a konyha többszöri gyors, de hatékony felporszívózására. (Előny lenne, ha megállna a saját lábán és lenne dokkolója 😇)
    Nem akarok pluszban fizetni feltörlés funkcióért, mert van egy JIMMY PowerWash HW8 Pro is itthon, csak az nem praktikus napi többszöri gyors előkapásra.
    Mivel két gép (Electrolux Ergorapido & Rowenta RH6735WH) akksija döglött be 6 év alatt, a férjem próbál vezetékesre rábeszélni (nagytakarításra amúgy 6 éve jól szuperál egy Electrolux Ultrasilencer), de kitartóan ellenállok, ugyanakkor örülnék, ha nem kellene 2-3 évente új gépet vennem, ami egy tortúra/örökkévalóság, mert nem tudok dönteni. Csorgatom a nyálam az aktuális csúcsgépekre, netes, youtube teszteket nézek, itt a fórumon is olvasgatok,
    https://www.smarthomeassistent.de top listáját, de sajnos nem tudok csilliókat költeni rá (látom, hogy Dysont ajánlotok leginkább, de az összes itthoni/eddigi porszívónk nem ér összesen annyit, mint egy V15... :-( ), viszont egy újabb 30ezres kategóriájút sem szeretnék, létezik a kettő között elfogadható alternatíva? Persze feleslegesen se akarok 60ezret költeni, ha nem tud többet és ugyanúgy cserélhetem 2 év múlva.
    Legjobb lenne cserélhető, vagy mindjárt két akksis, de a teszten ár/teljesítményben jó Sharkok is kifutnak a keretből. Egy kínai Jimmy JV51 tulajdonképpen bevált az emeletre, de lutri, hogy pl. egy Proscenic P11/P12 mit tud és meddig élne napi többszöri bevetés mellett és nem is találtam pót akksit, hiába cserélhető. 🤔 Érdemes lehet Philipsekre beruházni, 80 körül már vannak jelenleg akcióban, de nem ismerem őket, ilyen márkájúm még nem volt, vagy Roidmi?
    Látszik a kuszaságból, mennyire bizonytalan vagyok, lehet, megint a pénz dönt és tesztelek egy Proscenicet a végén, csak utálni fogom magam, ha 2 év, vagy rosszabb esetben hamarabb megint kereshetek másikat. 🥺 Amúgy a Dysonok akksija meddig bírja? Nagyon szépen megköszönöm, ha valaki véget vet a nyüglődésemnek, mert ráadásul sürgősen kellene már gép, de így sosem lesz... :R

Új hozzászólás Aktív témák