Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Eugene Roe

    őstag

    válasz stellaz #71392 üzenetére

    Kiegek miatt Ikea, illetve a közép és felsőkat náluk nagyon jó ár-érték arányú.

    Tojássütéshez még a profi szakácsok is inkább teflonos serpenyőt használnak :) de próbáld ki, hogy vajat teszel alá, és 1000* könnyebb lesz.

    Igazából a szendvics acél serpenyő egy furcsa szerelemgyerek, mert ha komolyan főzőcskézel, akkor messze nem olyan jó, mint egy szénacél. Kisebb a tömege, kevésbé tartja a hőt húshoz + nem tudod "bejáratni" / rásütni egy finom réteg zsiradékot, hogy kevésbé égjen le, cserébe teheted mosogatógépbe, amit én mondjuk SOHA nem tennék egyetlen edényemmel sem :P

    Én is vettem egy ilyet, majd maradtam a teflon (tojás) + szénacél (húsok + grill zöldségköret) + nyers öntött vas (raguk, egytálételek) + zománcozott öntöttvas (savas ételek, babgulyás, paradicsommártás) négyesnél.

    [ Szerkesztve ]

    It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!

Új hozzászólás Aktív témák