Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • demagóg

    aktív tag

    válasz Rivaul #31212 üzenetére

    Az én hozzászólásom is egy a sok közül, mint bárki másé. Nem ellened szól, nem is értem, hogy miért is? Én is csak egy másik szemszögből világítottam rá a (főképpen Magyarországon) jellemző helyzetre. Mert egy balul sikerült próba örökre elveszetté teszi a tényleg fontos adatokat. Itt nincs visszaút, hogy bocsi, nekem nem megy, vidd máshova. Magyarországon jellemző az ár kannibalizmus, vagyis a kicsik mivel más lehetőségük nincs, az árral mennek az alá a szint alá amelynél már nem lehet biztonságosan, megfontoltan adatot menteni.
    Nekem is szépen gyűltek otthon a csak párszor használt gagyi kínai barkács eszközök. Most már csak minőségit, fél iparit vagy ipari kivitelt veszek (ezek is Kínában készülnek, tudom, de mégis másik gyárban). Ugyanez a tanulási folyamat az adatmentésnél nem működik. Ha egy kontár kinyírja a még menthető adataimat, akkor nincs visszaút, könyvelés, képek, videók, stb. örökre elvesznek. Az adatvesztéskor azt kell mérlegelni, hogy mennyit érnek az adatok, személyes doksik, fotók, stb. Ha nem ér annyit amennyiért egy GARANCIÁT vállaló cég végezné el a munkát, akkor persze, hogy nem szabad oda menni. Én sem veszek 1000 Ft-ért egy liter tejet, mert nekem annyit nem ér. De ha olyan 500 Ft-os tejet látok amit mindenképpen ki szeretnék próbálni, de most nincs rá pénzem, akkor várok addig amíg összegyűlik rá a pénz, ha tényleg akarom. És nem veszek elötte semmiképpen olyat ami 50 Ft, de lejárt és hasmenésem lesz tőle. Konkrét példa, én is hírdetési újságból kerestem redőnyöst, bár ne tettem volna...
    Ja és ha nézem, akkor idézem: Téma: HDD probléma, segítsetek! (nem adatmentés). Tehát ezt a problémát nem is itt kellene tárgyalni. Itt röviden lezárható, hogy a HDD sajnos házilag nem javítható. Irány valamelyik adatmentős topic. De amit az utóbbi hozzászólásokban fejtegettünk, beszélgettünk, az ott is ugyanígy igaz. Az összes hozzászólóról elmondható (természetesen rólad is), hogy a segíteni akaráshoz semmi kétség nem fér. Csak nehogy az legyen, hogy a műtét sikerült, de a beteg meghalt. (Mert a jó öreg bukta szaki ott segít ahol tud :) )

    -De ez hogy lehet? ... Tegnap még működött! ...

Új hozzászólás Aktív témák