Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    válasz Speeedfire #14008 üzenetére

    PC táp pont az értelmetlen kategória. Legtöbb PC nem fogyaszt 100-150W fölött, de jobb videókártyával sem gyakran lépik túl a 200W-t. Egy márkás 300W-s táp nagyjából a gépek 90%-ához bőven elég lenne.
    Plusz ha túlméretezed mondjuk 500W-ra a tápot miközben géped eszik 150W-t, akkor a hatásfok romlik a táp alacsony terhelése miatt, és fog annyit fűteni, mintha teljes terhelésen menne 500W-val.
    Egyszerűen mesterségesen aggregálják a táp gyártók az igényeket, mert az emberek többsége nem számol utána, hogy mire kell egy átlagos gépnek 400-600W-s táp. Kell venni egy pár ezer forintos fogyasztásmérőt, és akkor lehet csodálkozni a tényleges fogyasztáson.

    Erősítőkre visszatérve:

    Nem vagy egyszerű eset. ;]

    -JLH, vagy más A osztályút (mivel nem csak 10W-s van A osztályban és nem csak a JLH, van nagyobb is persze) tudnál építeni, tök olcsón megúsznád, nem kellene trafóra költened később. Minőségben is az egyik legjobbat kapnád.

    Megkockáztathatsz két 20W-s kapcsolást is azzal a trafóddal.

    -Vagy csinálsz AB osztályút, jelenleg nem tudod trafóval kiszolgálni, a plussz zenei teljesítményre meg semmi szükséged, ergó felesleges pénzköltés, amiből most úgy sem állsz jól.

    Nekem ezek alapján egyértelműnek tűnik a választás, de te tudod.

    [ Szerkesztve ]

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák