Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sörösló

    aktív tag

    válasz mezis #30996 üzenetére

    A 100 V-os kimenetű vonalerősítőknél azért erre figyeltek a tervezők. Hálózatra dolgozott, annyi teljesítményt adott amennyit kértél. Persze az adott teljesítményhatárig! Ha meg a "néprádióhangszórót" az illesztőtrafót megkerülve akasztottad rá a hálózatra akkor a következmény: rövid zárlat, hosszú tűz...A stúdiós meg sokáig emlegette az illető mamácskáját. A BEAG erősítők végfokozata nemigen vitte még a 15 kHz-et sem, beszédhangátvitelre optimalizálták. Nagyfrekis gerjedést nemigen produkálhatott. Egy maszek építésű egyedi cucc persze sok meglepő jelenséget produkálhat.
    Kedves emlékem erről a cuccról a gimiben a nagyszünet. A magyartanárnő szívesen húzta az időt, telik a 20 percből (gondolta Ő). Tőlünk volt a stúdiós, bekészítette a Led Zeppelintől a Black Dog-ot a műszerbe, aztán amikor elhallgatott a csengő, abban a pillanatban Robert Plant beleüvöltött a csendbe : He-hey mam...
    Az öreglány szegény úgy hanyatlott le mint akit szívenlőttek, de csengetéskor azontúl úgy menekült az osztályból mint akit egy falka éhes kutya kerget. :))

Új hozzászólás Aktív témák