Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bandus99

    őstag

    Sziasztok

    Szeretnek segitseget kerni toletek. Elosszor is en analfabeta vagyok elektronikaban, de van ismeros aki megepitene a dolgokat nekem, csak ki kellene talalni mit is kellene megepiteni.

    A kovetkezo a problemam.
    Adott egy magnos autoradio. Cserelni nem szeretnem, mert egyszeruen nem megoldhato egy seatban van es kokemenyen bele van epitve.

    Van egy mp3 player + egy kazetta adapter, ezen keresztul hallgatom a zenet. eddig ez rendben van. Csakhogy van egy pdam rajta navigacio es szeretnem ezt is hallani kozben.

    Elmentem megneztem egy Fm modulatort amire ra lehet dugni USB pent es arrol lejatsza az mp3 at + van neki jack bemenete is. Ez elvileg tokeletesen megcsinalta amit szeretnek nevezetesen szol az mp3 egy bemenetrol es mikor a masik bemeneten jel ertezik (megszolal a navigacio) akkor lehallkitja az mp3at es beadja a jakc bemeneten erkezo jelet. Majd mikor mar nincs jel pillanatnyi szunet csend es visszajon az usb penrol szolo zene.

    Namost ez nekem tetszik csak sajnos az fm modulator minosege igen rossz volt kettot is probalt a boltos de allandoan serceget nem sikerult beallitania jol. Amugy is ismerosok azt mondtak ne vegyem meg mert csak a bajom lesz vele. Tehat ez elvileg kilove.

    Maga a kerdes.
    Mikent lehetne vmi kutyut epiteni amiben lenne mondjuk 2db jack bemenet 1 jack kimenet es a ket bemenet kozul 1 bemenet preferalva lenne.

    Vagy valakinek mas otlete mikent lehetne megoldani a problemat?

    Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

Új hozzászólás Aktív témák