Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv!

    Kb 2 éve vettem a motoromba egy faék egyszerűségű kínai riasztót. Van hozzá egy távirányító, maga a sziréna, a belőle kilógó kábelek, és semmi más. Eddig jól működött, szoktam tesztelni úgy, hogy kicsit megmozgatom a motort, vagy leveszem sztenderről, és már vinnyogott is. Egészen eddig ilyen volt, de most már ha feldöntöm a motort, akkor is csak néha kapcsol be.

    Elég olcsó volt, 2-3000 forintot ha adtam érte, szóval kérdezném tőletek, hogy érdemes-e foglalkoznom vele (gondolom az érzékelője ragadhatott be), vagy vegyek inkább egy ilyet vagy egy ilyet?

    Ahogy néztem, a burkolat nem szétszedhető, illetve dehogynem, de akkor nem lesz vízhatlan, ami mondjuk nálam nem is probléma, mert elrejtettem a burkolat alá.

    Fontos, hogy működjön, szóval ha kicsit drágább ezektől, de megbízható, akkor megveszem azt, viszont azért nem akarok 50-100.000 forintokat kiadni.

    Mi a véleményetek? Tapasztalata valakinek? Mekkora baja lehet?

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák