Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv mindenkinek!

    Nem egészen elektronika, de talán ahhoz (is) kapcsolódik pl villanyszerelés ürügyén - szóval szükségem lenne a véleményetekre.

    Ma a Lidl-ben láttam egy ilyen fúró- és vésőgépet.

    A márkát nem ismerem, sose hallottam róla, ezért kérdezlek benneteket, van-e valami tapasztalatotok ezzel a géppel? Nem ipari célra kellene 0-24-ben, viszont munkaeszköznek venném - foglalkozok egyszerűbb PC-hálózatok kiépítésével is (vezetékes és vezetéknélküli egyaránt), oda kellene egy ilyen gép falikonzol felfúrására, falat illetve födémet átütni, és hasonló tevékenységekre.
    Azért mondom, hogy nem ipari célra, mert gyakorlatilag egy pár lyukról lenne szó munkánként, viszont egy kis kézifúrót nem akarok nyektetni a betonfödémmel, és igazából a téglafallal sem.

    Hallottam már több embertől, hogy ezek a "noname" lidlis cuccok egész jól bírják. Mondjuk ez az 1500W nem tudom, mire elég, egy valamire való Kress vagy Makita fúrógép van ekkora teljesítményű.
    Adnak rá 3 év garit, persze kérdés, hogy mire vonatkozik, gondolom arra nem, hogy széthajtom egy hónap alatt, de hozzátartozik a dologhoz, hogy igényes vagyok a szerszámaimra, nem dobálom, karbantartom, portalanítom őket minden nagyobb munka után.

    Szerintetek? Érdemes foglalkozni ezzel, vagy inkább vegyek a bolhapiacon egy igazi(!) Makita, Bosch...stb. gépet?

    Gondolom a hsz-ből lejön, hogy nem akarok százezreket áldozni egy márkás gépre. :B

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák