Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv urak!

    Köszönöm a segítséget a nyitott relés kérdéssel kapcsolatban - látom sikerült egy kisebb vitát is beindítanom.
    Tegnap vettem 2 db újat, egészen pontosan ilyet, biztosan meg lehetne a régit is javítani, de ennek mennie kell, mert ha nem jó, akkor nem tudom felhúzni a 180 kilós gépet a futóra, és az gáz... 2700 forint volt a kettő, nem egy veszélyes összeg.

    A pogácsa mozog, gondolom mozognia is kell, legalábbis ha jól értem, azt húzza be a tekercs, így lesz kontakt. Közelebbről nézve van rajta némi égés, illetve ami szembetűnő, hogy az új reléken sokkal nagyobb a légrés. Szerencsére sikerült pontosan ugyanilyet találnom, nem kellett faragni semmit. Eltettem a régit is, szükség esetére még jó lehet.
    Azt tudni kell, hogy a csörlőt használtan vettem, szerintem meg is erőltette az előző tulaj, mert azt mondta nekem, hogy neki kevés a teljesítménye, azért adja el. Az 1300W-ot én nem használom ki, szóval a 100A-t meg sem közelítem. A leírás alapján 1500 kg-ot tud húzni vízszintesen, én 180 kg-ot húzatok vele, igaz, rámpán, de akkor sem kapja meg a max terhelést.

    Köszi mégegyszer mindenkinek a gyorsaságot! Tegnap azt se tudtam, merre van előre, estére már újra működött a csörlő! :R :R

    [ Szerkesztve ]

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák