Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv mindenki!

    Ma voltak kinn az E-ON szakik. A 3 fázisból 1-en cserélték ki a kismegszakítót, amelyiken a hősugárzót szeretném használni. Mielőtt kicserélték volna, kipróbáltuk, kétszer leverte, harmadikra elindult, oké, cserélik. A csere után indítottam párszor próbaképp, indult szépen mindig. Most este próbáltam, bumm, elsőre elverte ugyanúgy...
    Lehet hülyeség, de ennek az elektronikának nem kell bizonyos idő, hogy "megtanulja" a hálózatot? Említettétek a fázishasítást, és furcsa, hogy nem mindig reagál a fokozatválasztásra sem, pedig ugyanoda irányítom. Amikor áram alá helyezem, pirosan villog a LED, amikor a POWER-t megnyomom, akkor zöldre vált, de még nem fűt, ezután tudom kiválasztani a fűtési fokozatot. No, ha azonnal kiválasztom a POWER gomb megnyomása után, akkor gyakran leveri, de ha várok vele pár percet, akkor eddig még sose csapta le. Most ezt fogom tesztelni, mindenesetre érdekes.

    Ami változott, az a zizegés, az újjal is van azért hangja, de nem csörög annyira, mint a régivel.

    Kérdeztem, raknak-e fel C-s kismegszakítókat, de csak B-set szerelnek, illetve a 3 x 10A-ből nem tudják megcsinálni, hogy az egyik fázison 12A legyen, mert nekik nincs ilyenjük.
    Viszont azt mondta a szerelő, hogy szerinte meg lehet oldani a bővítést ezzel a fa szekrénnyel is, csak valami földelést kell valahova húzni.

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák