Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HUN_Szuh

    tag

    Sziasztok!

    Hozzájutottam egy harman kardon go+play hangszóróihoz (sajna az elektronika tropa volt) és gondoltam építek belőle egy kicsit retró jellegű bluetoothos hangcuccot és találtam is alin egy faja vu metert, ami jól mutatna a terveim szerint. Megrendeltem, megjött és itt jön a problémám..

    A vu meter: https://www.aliexpress.com/item/1005001688903611.html...
    Az erősítő panel: https://www.aliexpress.com/item/1005002900666034.html...

    A leírás szerint a legegyszerűbb ha a sárga és a fehér kábeleket összekötöm és hozzáforrasztom az egyik hangszóró pozitív kábeléhez. Lassan ott tartok, h már mindenhez oda van forrasztva, de nem csinál mást mint kimenő jeltől függetlenül egy helyben villódzik, cicereg az aktuális felső led (maga a kalibráló rész iszonyú érzékeny, nem értem miért).12 volton futtatom az erősító panelt és a vu metert is. Próbáltam külön tápról vagy épp közvetlenül az erősítőről, de semmi javulás. Hangváltókat használok, de kétlem, h annak köze lenne problémához.
    Az igazán furcsa az volt, h egy 48 voltos IP telefon hangszórójához kötöttem, 12 voltról külön megtápoltam és kis kalibrálás után működött

    Amennyiben valakinek van ilyesmivel kapcsolatban tapasztalat, van ötlete vagy bármi, kérem ne tartsa magában :D Előre is köszi a segítséget!

    Ha hirtelen összedőlne az internet és csak egy oldal maradna, azon az állna, hogy vissza a pornóval!

Új hozzászólás Aktív témák