Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Boci_83

    őstag

    válasz kisninja #9418 üzenetére

    NA már most azt kellene tudnom mikor jó, és mikor nem, ha ezt mérem akkor... ha azt akkor... Nem vagyok járatos ilyen dolgokban. Igen az összeset felsoroltam.

    Tippem: Az autó gyenge áram ellátása. Mégpedig, eléggé gyengélkedő aksi van benne, és jól meg lett hajtva az erősítő 2x2 ohmon. Nah már most így elég nagy az áram felvétele, és egy gyenge aksi, még generátor rátöltéssel sem bírta, öcsém elmondása alapján a világítása nagyon villogott ahogy szólt a zene. Ki is kapcsolt az erősítő 1 alkalommal, persze az okos kis idő után ismét visszakapcsolta, és kicsivel sem hallgatta halkabban. Újra kikapcsolta, de nem kapcsolt vissza többet. Kinyomta a biztiket 3x 30A :D Persze első dolga volt új biztiket tett bele, de mondanom sem kell hogy azokat is kiverte, bár anélkül hogy az erősítő bekapcsolna, ugyanis abban a pillanatban kiveri ahogy áramot kap. Mint amikor fordítva van bekötve a polaritás. De nem ez volt a hiba!
    Szerintem a nagy áram ingadozás, és a kis áramerősség tett oda neki. Szerintetek magyarázat lehet ez? Vagy más lehet a hiba? Vezeték keresztmetszet megvan.

    Köszi előre is! :R

    **********

Új hozzászólás Aktív témák