Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Geryson

    addikt

    Mesterek! Van egy kis gondom, az előszobánkban volt egy - azt hiszem - sorba kötött lámpakapcsoló, értelemszerűen, hogy egyik és másik végén a helységnek is le lehessen kapcsolni.

    Na mármost az egyik kapcsolót arrébb kellett vinnem, mert egy szekrény került elé és ezt úgy tettem, hogy kapott egy sorkapocsot és egy kb. 20 cm-es vezetékdarab végére jött egy új kapcsoló (muszáj volt kapcsolót is cserélnem, mert az új helyre már nem süllyesztett került, hanem külső kapcsoló). Amikor szétkaptam, akkor vettem észre, hogy a falból 2 pozitív és 1 negatív jött ki, ezeket értelemszerűen úgy kötöttem be a sorkapocsba, mint ahogy a kapcsolóba volt.

    A gond az az, hogy nem megy át az áram a másik kapcsolóba most már, sem lekapcsolni, sem felkapcsolni nem tudom a másik kapcsolóval az áramot, gondolom az új külső kapcsolóba hiányzik valami átkötés, de mi az, hogyan kell egy ilyet bekötni? Keresetem Google-n is vmi rajzot, de nem leltem. Szóval adott 2 pozitív és 1 negatív a falból, hogyan tovább? :) Köszi előre is!

    Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz

Új hozzászólás Aktív témák