Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RR-13

    őstag

    válasz Llew #28985 üzenetére

    Amennyiben a Push értesítő az egyik fő szempont akkor:

    A Raiffeisen Bank, MBH (régi BB), a K&H Bank alkalmazása NEM tudja jelenleg a Push értesítés funkciót.

    Az UniCredit Bank alkalmazása tudja a Push értesítőt, és aláírást, de a Push értesítőben nincs szinte semmilyen konkrét adat, csak annyi, hogy jóváírás érkezett, vagy vásárlás történt stb..

    A CIB Bank Push értesítője szvsz. a jelenleg legjobb banki Push értesítő tartalmilag, kinézetileg, a nagyon részletes adattartalma miatt nagyon informatív, mert minden is megtudható belőle, nem kell belépni az appba külön ez miatt.
    Jóváhagyás, aláíró kód minden is jön ott. :K

    A Gránit Banknak is jönnek Push értesítői, de emlékeim szerint félig olvashatatlanok, mert nem ismerik a sortörést a fejlesztők, így a fele mondat nem olvasható benne, mert kilóg, és sok esetben csak akkor érkeznek meg az értesítések, amikor belépünk az alkalmazásba.

    Az Erste Bank-nál is van Push értesítő, ami havidíjas szolgáltatás (kb.225 Ft/hó), egyedülállóan a bankpiac területén, tapasztalataim alapján más ezért nem kér pénzt.

    Alkalmazás szinten szvsz. a legjobb a CIB app., ami átlátható, sok beállítási lehetőséggel, értesítők szabályozási lehetőséggel, limitek beállításával, szinte a legtöbbet tudó app. a Magyar piacon (ebben a Topikban). Korlátlan limit állítható be az ATM kivétre, és a POS vásárlásra. Nincs korlátozva a napi POS vásárlási darabszám, ami más banknál igen, még ha állítható is ez )de minek van korlát...)
    Előnye még, hogy több személy számláját is hozzá lehet adni az alkalmazás belépő oldalán, amit csak nagyon-nagyon kevés banki app tud. (tudom, hogy az OTP talán még igen)

    Kb. minden, a jelen Topikot érintő banknál vol már számlám, így kb. az összes appot ismerem.
    Nagyjából ezeket tudom elmondani egyelőre, és a CIB app-on kívül, a többi banki app-ban sok mindent nem tudok dicsérni.
    Az OTP-ést meg nem is akarom egyelőre ismerni, és dicsérni se. :N

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák