Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz zolynet #25993 üzenetére

    Nem adtad még el őket? :)
    Nem tudom, szerinted mit kérjek az idén tavasszal vásárolt T1-R garnitúráért? 3e km van bennük.

    Ami az autót illeti az egy dolog, hogy a tulaj mennyire tartja, vagy hogy mit kaphat érte.
    Mennyiért adta el a Skunk2 cuccokkal telepakolt szívóban 251 lóra felhúzott fehér EP3-at a srác, aki nyáron még fix 4 millát kért érte?
    Utoljára 2 milláért volt fent, ha azóta egyáltalán eladta, pedig 3-at játszva ráköltött szerintem csak a hirdetésében felsoroltak alapján!
    Arra meg tisztán emlékszem, hogy 2 éve karácsonykor egy fórumozó 1.3m ért vette meg a 40ezer km-es első tulajtól származó bordó 1.6 VTi-t, na az talán megérte az árát, csak azért mert full full minden gyári volt rajta.

    Elhiszem, hogy Te a legjobb helyre vitted, és mindenből a legjobbat adtad neki a felújításkor, ezt magadnak
    a saját lelki világodnak csináltad így meg, és nem azért, hogy eladd (szerintem), mivel senki nem fizetné meg az árát amit ráköltöttél. Én pl. ha meglátok egy generálozott pöpec, és egy full gyári, de nem makulátlan állapotú hirdetést, akkor a gyárit választanám.

    Ott van pl. az EP3-am, 1 millás zenecucc benne, Brembo fékrendszer, Mugen cuccok minden felé, fl első-hátsó lámpák, AEM szűrő, majdnem teljesen hibátlan bódé stb.. ez mind munkadíjjal, fényezéssel minimum 2 milliás plusz az autó árán felül, én meg megkínáltam 6 ezer eur-t ami az akkori árfolyam szerint még 1.8 milla sem volt és pár perc múlva hívott is vissza a tulaj, hogy vihetem, minden egyes gyári alkatrészével és annak csavarjaival együtt (két autóval alig bírtuk elhozni, volt ám cumó :DDD), de ottvan a vti-m is, amivel nem akarok már unalmas lenni, de azt legalább feltételeztem, hogy kapok érte annyit amennyit bontószökevényekért bekérnek a hahus tulajok, hát volt mit nézni.. :D

Új hozzászólás Aktív témák