Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #42365184

    törölt tag

    válasz Tikakukac #100285 üzenetére

    Monokultura
    Az 1800-as években Írországban létezett vagy öt fajta krumpli (Win7, Win 10, Linux, stb), ami az emberek fő táplálékforrása volt.
    Aztán az 1820 körül kijött egy nagyobb termésátlagú fajta (Win 10) és szinte mindenki áttért rá.
    1840-ben megérkezett egy huncut, Mexikóból áthurcolt kártevő, ami tönkretette a termést, Írország lakosságának fele éhen halt.

    Nem értem, miért erőltetik ennyire a Windows 10-et.
    Igaz, hogy korát tekintve elvileg már ki kellett volna nőnie a gyermekbetegségeit, de a pár hetes, gyakorlati tapasztalataim szerint Win10 egy még mindig több sebből vérző szörnyeteg, 90%-ban Microsoft, 10%-ban Lenovo programhibák miatt.

    A betegségekkel nem is lenne gond, ha kiadnának rájuk tisztességes javítást, de nem adnak ki.
    Az a szerencsém, hogy alapszinten vágom az angolt, tudom, milyen fórumokon kell kutakodnom a megoldás után és van időm, valamint adatforgalmi keretem, hogy meggyógyítsam.
    Elképzelni sem tudom a fejlődő országok idegen nyelvet nem beszélő, lassú adatkapcsolattal rendelkező, tapasztalatlan felhasználói, hogyan oldják meg a helyzetet.

    Előző kifakadásom óta belefutottam még két darab, több ezer felhasználót érintő, nem egyedi hibákba (fórumtémák tucatjaival, inkompetens MS moderátorokkal), melyekből az egyiket megoldottam, de a másik miatt még hullik a hajam.

    Most ott tartok, hogy két Win7-ről migrált gépem már működik rendesen, de az új telepítésű ŐSANYA, aki majd minden evolúciós folyamat alapja lesz (belőle ágaztatok majd el családi életutakat) újabb hibába ütközött.

    Biztos, ami biztos, lefagyasztva várakozik minden gépre 1-1 Macrium reflect biztonsági mentés a jó öreg, legutolsó Windows 7 állapotról...

Új hozzászólás Aktív témák