Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    Sziasztok Sracok,

    elso felevben tervezem a HD felbontasu, TN-es T420-am levaltasat egy IPS/FHD paneles Thinkpadre (konkret tipus nincs, kb az 500-600€-s hasznalt arsavban tudok mozogni)

    Ebayen, helyi apron eleg sok 30/40/50-es T mozog FHD/IPS panellel szerelve, de par notebookcheck.net-es review-et elolvasa sok helyen irjak, hogy az IPS ellenere az sRGB/AdobeRGB szinter elegge kis reszet tudjak (ilyen 50-60%-ra emlekszem).

    Fo terulet a szokasos home felhasznalason kivul LR/PS fotoszerkesztes lenne, szoval jobb szinhelyesseg.

    Vannak olyan modellek/szeriak, amik jobban ajanlottak fotofeldolgozasrsa? T-bol, X1 carbon, 4x0/5x0 szeriak, stb. Desktop hely es anyegin miatt nem jatszik, mindenkepp notebook kell. Lehetoleg olyan, amiben 2x8GB-ot minden gond nelkul bele lehet pakolni (es W10 lenne az OS), az sem gond, ha i7, bar e ket Adobe cuccnak inkabb a clock2clock sebesseg szamit..

    Thinkpad mellett meg Latitude esetleg Elitebook van a porondon. Cegnel Latitude-okat hasznalnunk, az meg OK is lenne, de a HP EB nekem kepek alapjan a T420-hoz kepest eleg gyatranak nez ki. Uj konzumer kategoriajuak ugyanebben az arsavban nem tudom milyenek, de tipikusan i5-8xxx,8GB,256GB SSD-s, amiket latok ujan

    Koszi
    Bali

    Ha esetlet tudtok angol/magyar nyelvu tematikus, osszehasonlito oldalt linkelni, annak is szivbol orulnek.

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák