Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arcsin

    senior tag

    válasz HSM #102146 üzenetére

    A koncepció az volt hogy az összegyűjtött ösztöndíjamból (nem egy Soros ösztöndij sajnos :D ) vásároljak egy laptopot. Ez 80 ezer huf volt; ebből kijött a fhd csere panel meg a lematyizott (tényleg úgy néz ki a megnyomódás) kijelzős x250 :U . A ram, SSD egyszerűen átment a régiből. Szemeztem az x1-ekkel is de nagyon megrémített a beforrasztott ram, meg az egyéb apróságok. De megjött az x250, kicseréltem a kijelzőt és talán én voltam a világ legboldogabb embere ezek után. :C

    8 Gb ram ha windows lenne rajta húznám a számat, de arch tint2+openbox-szal elég lesz. Kisebb indie, egyszerübb grafikájú játékokat akár BT-s kontrollerrel játszva is simán viszi a hd 5500. Jegyzetelni, pythonozni, böngészni imádom.

    Az x230-on pöcköt használtam csak és kizárólag, a tapipad elég használhatatlan volt, de pöcökkel irányitva elég ölbe -laptop volt a kanapén dögölve is.

    Eleinte féltem hogy az új nem lesz ölbe-laptop, bekuckózós, mivel nem állt olyan jól kézre a picike pöcke. :(
    De pld mostanában ha az ágyban (szigorúan IKEA-s babzsák aljú laptop tartóval) használom egészen ráállt a kezem a taccspadra hogy nagyobb mint az x230-on.

Új hozzászólás Aktív témák