Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vicze

    félisten

    válasz FoxiestFox #108635 üzenetére

    Na megvan, szóval jobb oldalra egy Cradle kell egy WorkPad C500-nek(meg az nyilván), és kész is az anyahajó. :DDD
    baloldalra semmi jó nincs csak a DVD. :(

    Illetve. Google image találatok közül, eBay nem adja ki... És ott egy másik is nem tudom melyik a jó.

    (#108639) HSM: Igen ebben igazad van, az Intel lehet jobb low powerben esetileg. Ezért csináltam a táblázatot a különönöző energia fogyasztás beállításokkal. Notebookcheck tesztjeit összehasonlítva van jó pár olyan feladat ahol az Intel jobb lesz aksin, mert jobb és agresszívabb a leszabályozása. Viszont ezt lehet kompenzálni a sima Win energia profilokkal, és szerintem összességében jobb üzemidő kihozható így AMD-vel. Mivel összességében kevesebbet fogyaszt AMD, így nagyon nehéz azt elképzelni, hogy valamiben ne legyen takarékosabb összességében.

    Amúgy ha a Ryzen Controllert életre lehet kelteni valahogy, akkor lehet mindent állítani mint Intelnél, és nagyon jól be lehet lőni.

    Azt még hozzátenném, hogy Day0 BIOS van még minding és nem jött 1db frissítés se, pedig augusztusra nagyon ígérgették, így szerintem jó pár dolog változni fog idővel. Pl. a venti vezérlésével nagyon nem vagyok elégedett, azt nagyon túlpörgeti indokolatlanul Intelhez képest. Összességében a szabályozás nem jó, vagy túl meleg, vagy szabályosan hideg... :F Túl agresszív.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák