Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz vicze #111132 üzenetére

    Komolyan tök hasrütére tolod vagy csak szimpla hülyeséget fullba?

    Nem vagyok benne annyira profi mint te sajnos. Na, sikerült a legutóbbi csevegésre megszülnöd a választ? :DDD Kellemetlen.

    Ez nem kivehető aksi mi az istenre tolod a kalibrálást?

    Szerintem a kijelzőre kéne. Az fogja megoldani ezt a gondot.

    Ja hogy közöd nincs az ilyemihez? Ez egy Li-poly akis nem 1000éves 6cellás szar.

    Nincs hozzá közöm. Csak fél tucat szétpuffadt ilyen szutykot feszegettem ki az elmúlt 1 hónapban. De mivel a melóhelyem és a lakásom is tele kamerával, amiket figyelsz, így neked ezt is jobban kéne tudnod. Apropó, ezer éves szarok: mutatsz neked pár csudijó lipolyt ezer ciklus körül? :))

    A képből egyértelműen látszik, hogy 87%-os az aksi.

    Majd amikor lekapcsol legközelebb 42%-ról a gépmadár akkor ezt a képet kinyomtatva mutasd meg neki. Biztosan egyből jó lesz :D

    1év van minden aksira, ott van warranty lookupon elég világosan leírva, miért kell hülyeséget írogatni?

    Akku garancia jellemzően fél év

    Gondolom a jellemzően szót nem tanították meg a suliban. Mivel neked tényleg nincs közöd ehhez, főleg nem ehhez a piachoz, mert akkor tudnád, hogy a disztri elég jelentősen át tudja szabni a garis feltételeket az egyes régiókban. Akkor a világos rész is pipa.
    Most már csak arról kéne beszélnünk, hogy a nem user által cserélhető akku-éra óta 1 egészként kezelik a telót-laptopot és tabokat, amiket elvben elég okos emberek le is szoktak tudni vezetni, hogy miért van így és miért nem lehet rá kivételt tenni, ha ezt ki is kötik amúgy a gyártók a feltételeikben... így ja. Bizonyos márkák ezt így kezelik, mások kevésbé. Arconpörgést nem kérek, köszi, ha nem érted meg amit írtam, csak ne válaszolj és ne rombold le tényleg full nullára renoméd.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák