Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Tikakukac #117037 üzenetére

    Én nem beszéltem táskáról. Kábé bárhova tokban (sleeve) hurcolom a notit, mert védem, táskán és hátizsákon belül is (ami nálam nem csak a noti, hanem minden más cipelésére is szolgál), de ha abból kiveszem, akkor is védi hurcolás közben a leejtéstől. Jó pár éve főleg olyan tokokat veszek, amelyeknek van zsebük, elfér bennük mondjuk egy kis GaN töltőfej, egy PD kábel a noti töltőcsatlakozójának megfelelő véggel, meg nyilván egy LAN adapter is többek között, amelyik notinál kell ilyen. Igen, minden rendszeresen hurcolt notimnak külön ilyen pakkja van (tok zsebbel, melyben a szükséges kiegészítők bujkálnak), mert jó kiscserkész vagyok, aki mindig résen van. (Az EDC-m ennek megfelelően meg van pakolva egy kisebb zombiapokalipszis elhárítására is alkalmas dolgokkal, de ez messzire vezet. :DDD )

    De akkor mondok más megközelítést a probléma megoldására: egy sima, összehajtható, Windows/Linux részéről driver nélkül használható TP-Link USB 3.0-LAN adapter igen könnyen zsebben elfér/ne adj' Isten kulcstartóra, nyakbaakasztóra felfűzhető és nem csak egyfajta notival lehet használni.

    Szóval ha te (saját bevallásod alapján) felteszed a polcra tíz évre porosodni a beszerzett LAN adaptert és a nagykunhalál-alsói telephelyen jut eszedbe hajnali 3-kor, hogy de jó lenne, ha nálad lenne, mert épp ezen múlik, hogy Putyin elvtárst meghekkeld, mielőtt beüti a vörös kódot az atomfegyver-kilövésre, az igen életszerű. :N (Bocsánat, az ilyen veretesen homályos világmegváltó sztorik felszabadítják a szarkasztikus vénámat.)

    Disclaimer: engem is tökre bosszant, hogy kell külön adapter LAN-hoz. Az viszont már nem a noti/gyártó hibája, ha az adaptert nem akarod/elfelejted magaddal vinni, amikor kéne.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák