Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lapa

    veterán

    válasz audi100td #16462 üzenetére

    egy 110 amperórás autóakksira van kötve, nemtom hány cellás. nagyjából 2-3 hétig bírja, ha nincs más rákapcsolva. de visszaviszem az üvegeket beugrik 4 x 160ah, azzal még heggesztés mellett is megcsinálja majd az egy hónapot.

    egy 6 cellás van benne, 88,7% kapacitással. nem tudok neked most pontosat mondani, mert ezer usb meg vinyó meg expresscard izék lógnak rajta. így 15w körüli fogyasztást ír minimál fényerőn, ami nyilván rengeteg. ezzel csinál 3 órát. ha mindent lehúzok gondolom megáll 8w körül minimál fényerőn, kikapcsolt panellel 6,3w-ot mutatott múltkor.

    ez azt jelenti, hogy 6 cellással saccra 6 óra, 9 cellással 9 óra körül van. amikor egyszer néztem a zsír új 9 cellással mindent kikapcsolva, panel minimum fényerőn akkor 10 vagy 11 órát mutatott. persze bekapcsolsz egy mobilnetet aztán egyből ugrik 2-3w, wifi is biztos dob 1w-ot. panel max fényerő közelében (pl. kültéren nappal) megint +2-3w a minimumhoz képest. 720p lejátszás minimum fényerőn 17w, ebből is tudsz számolni. ezek a számok ssd-vel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák