Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cadeyrn

    aktív tag

    Kicsit furcsállom, hogy sokalljátok a 100-120k-t a T400-akért. Persze, nem mind éri meg, de nem is mindig igaz, hogy T400 == 2.5 éves.
    Merthogy... lehetett venni 2009 januárban és még utána is. Következésképp van olyan modell, ami még alig 1,5 éves, ami esetünkben további minimum 1,5 gart jelent. eBayen még újat is találtam.

    A T60/61-en nincs gar, se a régebbieken. Tudom, hogy önmagában ez sokaknak nem éri meg a plusz pénzt, viszont így gyk. csak akkor bánhatja komolyabban a tárcád, ha te tolsz el valamit.
    A használttal nincs bajom, de sajnos a tapasztalataim azt mutatják, hogy gyári gar nélkül nem éri meg számítástechnikai second-hand cuccot venni.

    +30-40k (T61 vs. T400) az gyakorlatilag az 1-1,5 év gyári garancia ára, anno kértem gar kiterjesztésre árajánlatot, kb. ennyire jön ki.

    Ami hozzám került, annak csapnivaló állapotban volt a kikönnyített billentyűzete és a zsanérjai, de az összes többi alkatrész új állapotban volt, a touchpad is érintetlenül került ide. Delta -> zsanér csere, billentyűzet csere (nem könnyített, normális, nem hajladozóra) ingyen és bérmentve, bár tény, hogy 2 hetet várnom kellett. Ez ebayről nem lett volna 30-40k ez tény, de ha még egyszer (vagy X szer) megadja magát gar alatt, akkor már lehet, hogy megérte.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák