Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rgeorge

    addikt

    válasz mitulabattyi #24652 üzenetére

    Nyilván én is rájöttem, hogy csak ködösít a kici szárga... Védelmemre szóljon, hogy megrendelés után csomó emailt váltottunk, rákérdezett a notebook pontos típusára, sőt a DVD típusát is elkérte, hogy biztos jót küldjön. Így jártam... Az is vicces, hogy a caddy csatlakozója sem szerelhető, szétkaptam a házat, hogy megnézzem, viszont csatlakozó nélkül sem megy be a DVD helyére a Caddy, valahol megakad. Amazon-on találtam egy másikat, amit a firstcom gyárt, az ő oldalukon le is csekkoltam, sajnos olyan kép nincs róla, amin látszana a csatlakozó, de az amazon-on egy vásárló pont R61-hez vette és neki működött.
    Viszont erősen elgondolkodtam az egész bővítésen (a Caddy-ba menne a jelenlegi 500GB-s HDD, és egy SSD a HDD helyére az OS-nek), mert tegnap volt egy VGA bluescreen-em, azelőtt szeptemberben, az előtt viszont már nem is emlékszem, mikor volt, és talán összesen ez volt a 4. Szóval lehet, hogy elkezdődött a nVidia haldoklása.

    Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

Új hozzászólás Aktív témák