Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • eszizoli

    csendes tag

    Van egy T400s gépem (6GB ram + SSD, stb), amely sajna meghibásodott:bekapcsolást követően kb. 1-2 óra elteltével vízszintes csikozódás jelenik meg a képernyőn, egyre sűrűben. Külső monitoron is látszik, ráadásul le lehet menteni screenshot-ba. Próbáltam driver-t cserélni, újra telepíteni, de nem segített.

    Január 18-án beakartam vinni a budapesti központi szervízbe, ahol azt mondták, hogy átköltöztetik őket, így menjek a Smart Service Kft.-hez. Át is mentem ide és beadtam a gépemet garanciális javításra. Eltelt két hét, de semmi visszajelzés, így felhívtam őket mi a helyzet. Azt mondták alkatrészre várnak, alaplapra és kijelzőre. (Szerintem semmi baja nem volt a kijelzőnek, de ők tudják.). Aztán eltelt megint két hét, de se e-mail, se telefon, így felhívom őket. Állítólag hibás alkatrészt kaptak, így most megint alkatrészre várnak, de 3 nap múlva megjön és valószínűleg jó lesz. Persze megint nekem kellett őket hívnom 1 hét után, de még mindig nem jó valami, mert nincs háttérvilágítás a képernyőn, és "instabbil (?) a gép...

    Ez azóta így megy, és nem értem mit lehet ennyit időzni azon a pár alkatrészen, ami a gépben van. Ugyan legutóbb felajánlottak egy ideiglenes csere gépet, de én már valami végleges megoldást szeretnék.

    Volt már valakinek hasonló tapasztalata? Mit lehet ilyenkor tenni?

Új hozzászólás Aktív témák