Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • audi100td

    nagyúr

    válasz Tim82 #45090 üzenetére

    "Én betudtam a korábbi összetűzésünket kommunikációs problémának, amiért felelős vagyok (de nem egyedül), akkor megpróbáltam tisztázni és elnézést kérni. A témát most sem én hoztam fel újra. Nem elvárható, hogy ha provokálsz, akkor ne védjem meg magam (akár vicces formában is). Ennyi."

    Egy ilyen lezárással, mint ez , miből gondoltad, hogy bármi is tisztázva lett volna kettőnk között? Az azt megelőző bocsánatkérésedben is azért csak kérsz bocsánatot, hogy félre lettél értve, amivel megint rám tolsz minden felelősséget. A provokációt meg te kezdted még a legelején, onnan indult a dolog és igaz csak utólag, de közben le is esett, hogy miért. Visszaemlékezve korábbi hozzászólásaidra (akár itt a topikban, vagy apple-hívők körében) te még annál is jobban gyűlölöd az olyan megnyilvánulásokat amik "fanboyság" jeleit mutatják, mint ahogy engem tud zavarni, ha valaki a consumer álthinkpad kacatját említi egy lapon a rendes gépekkel. Szóval te sem mások véleményét védelmezed olyan elszántan, csak ezzel próbálsz takarózni.

    "Ha attól álszent vagyok, hogy egy szándékos provokálást felém viccel ütök el, akkor legyen."

    Nem, attól vagy álszent, hogy utána még bocsánatot kérsz, hogy megbántottál vele, miközben eleve ezt volt a célod.

    "másrészt ennek tükrében nem hiszem, hogy véletlen az összemosás az X301-ajánlásod és a "süketek-veszekednek-egymással"-jellegű összetűzésünk között, mintha nem lett volna pár napnyi eltelt idő a kettő között"

    Az "össszemosásnak" csak annyi volt a lényege, hogy korábban már fel lett vetve a probléma hito részéről, mire én többek között X301-et ajánlottam megoldásként, amit senki le sem szart (mint utólag kiderült nem szándékosan). Másodszorra is nekiestem volna a témának, de ott elindult ez a lavina, mert nem voltam elég "toleráns". Pontosabban te nem voltál velem szemeben, hisz félbeszakítottad az akkor még ha kicsit érces ám normál hangnemben zajló vitánkat, mert fanboy szagot éreztél a levegőben.

Új hozzászólás Aktív témák