Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • qnadam

    veterán

    válasz rasky #76790 üzenetére

    Francia91-nek van igaza, kevés lesz az a c2d. a t510 elsőgenerációs core i5-je is nagyon a határon billegett, szükség esetén el lehetett vele szütymögni, de kényelmesnek semmiképp nem mondanám a dolgot. lehet állítgatni, optimalizálni, ha pl ediust használsz, akkor bohóckodni kisfelbontású proxy fájlokkal, de sose lesz az igazi. a hdv gond nélkül menne kétmagos i5-on, talán még a prores/dnxhd is, de h264 vágásához erős gép kell. ezt a tömörítést sajnos nem vágásra találták ki. interframe tömörítés, ha nem egy kulcskockáról van szó, akkor előre-hátra több képkockára is szükség van ahhoz, hogy lásd, mi van az adott kockában, tehát folyamatosan a szükséges kockák többszörösét kell kibontani.

    a w520-ben a négymagos i7 2760qm már elég jól viszi a fhd h264 anyagokat :) jóval gyengébb gépen inkább csak szenvedés lesz az egész, mint élvezet.
    a jó hír az, hogy nem a vinyó lesz a szűk keresztmetszet :D két párhuzamos hdv stream (2x 25 mbps) még stabilan szerkeszthető usb2 vinyóról is multicam módban (azaz egyszerre látod a két képet)

    [ Szerkesztve ]

    istálló? gazemberség? hupákolás?

Új hozzászólás Aktív témák