Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz SNor #83861 üzenetére

    Csak kiegészítésként:

    A palmrest két ponton igazán gyenge az X220-nál, egyik az Express Card foglalatnál lévő sarok környéke, a másik pont a touchpad alatti vékony rész.

    Tikakukac írt olyasmit a topikban (nem fogom visszakeresni, emlékezetből mondom), hogy a jobb oldali USB port is van, hogy felmondhatja a szolgálatot, én erről nem olvastam, de hagyatkozom a tapasztalatára.

    Akkuból nem tudom, hogy van-e Panasonic, LG és Sanyo van, az LG-t érdemesebb. X220-hoz lehet kiegészítő, ún. slice akkut is venni, azzal és egy új 9 cellás akkuval nagyon sokáig kihúzhatja. Önmagában a 9 cellás akku üzemideje (100%-osan) kb. 7-8 óra, használattól függően.

    Az IPS kijelző "szellemképesedése" többé-kevésbé mindegyik, X220-ba vagy X230-ba szerelt IPS panelre igaz. Mindegyik ilyen kijelző LG gyártmány tudtommal, az egyes revíziók legfeljebb a "szellemképesedés" mértékében térhetnek el, van, amelyiken gyakorlatilag alig észrevehető, van, amelyiken igen. A jelenségtől amúgy nem kell megijedni, nem maradandó, kb. annyit tesz, hogy hosszú ideig kitett statikus kép esetén az kicsit "beég", némileg hasonlóan a régebbi plazmákhoz és kell neki némi idő, hogy ez a "beégés" eltűnjön.

    RAM-ból 2*8 GB DDR3 -> ez lehet sima 1,5 V DDR3 és 1,35 V DDR3L is, de azt hiszem, azokat is 1,5 V-on kezeli. Frissebb BIOS-ok csak 1333 MHz-on kezelik a RAM-ot, régebbiek tudták 1600-on és talán 1866-on is. Jelentősége amúgy nincs, ez nem játékgép.

    A touchpad ennél is szeret kopni, de a kopó felület matrica, ami cserélhető.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák