Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emvy

    nagyúr

    válasz evone #8660 üzenetére

    Oke.

    Szoval nem tul nagy ujdonsag nekem gep, mert a baratnomnek X200-asa van mar jo ideje, az X201 nem sok mindenben ter el. A konfig nalam egyebkent i5 2.4 GHz, 6 GB RAM, 500 GB HDD, webkamera, touchpad + trackpoint + fp reader, Ultrabase dokkolo, UK billentyuzet, 9 cellas akksi.

    Negativumok, az elejere:
    - bedokkolt allapotban, ha nincs lenemitva a hangszoro akkor processzorterhelestol fuggoen ciripel egy kicsit, de nem mindig. Minimalisan hallhato, de kicsit idegesito.
    - a kijelzo szokasosan gazos, a HP-m szinten TN filmes kijelzoje ezerszer jobb volt
    - a Win7 melle nem kellene mar semmilyen IBM-es okossag, sem Access Connections, sem Office Trial (persze nem 40 perc volt leszedni, mint Ulkesh allitotta), talan a Power Manager meg oke.

    Mas negativum nincs.

    Pluszpontok:
    - ahogy a baratnom gepe sem, ez sem nagyon melegszik, nyugodtan hasznalhato agyban, peldaul (a HP-m a Quadro videokari miatt nem szerette, ha nem kap alulrol levegot, ezert ha agyban hasznaltam, akkor kellett ala valami tabla/etc).
    - gyors, ahogy szamitottam, de ez nem kulonosebben vag hatba, a HP-m 2.53-as C2D-ja sem volt lassabb, igazabol az OS miatt gyorsabb, mint az asszony X200-a, mert az Vistas.
    - most itt leirhatnam az osszes olyan dolgot, ami az X40 ota valtozatlan, massziv, billentyuzet, trackpoint, etc., de ezt ugyis tudjatok.

    En azt kaptam, amire szamitottam, ez a legjobb szubnoti, ami letezik. Ja, es a legerosebbek egyike is, szoval en a dokkoloval es kulso monitorral desktop replacementnek is hasznalom.

    Ja, meg annyi, egyelore ugy nez ki, olyan 6 ora korul megy akksival, ez gondolom par feltoltes utan javulni fog egy kicsit (wifivel, full fenyeron, termeszetesen).

    Ha van konkret kerdes, szivesen valaszolok. :)

    [ Szerkesztve ]

    while (!sleep) sheep++;

Új hozzászólás Aktív témák