Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz evone #8779 üzenetére

    Azért azt is hozzá kell tenni, hogy az én hétköznapi használatom - netezés, office, zenehallgatás, filmnézés - nem követel meg kétmagos CPU-ra épülő rendszert. Játék, HD-filmek néha igen, de arra ott az asztali, illetve lesz egy külön HTPC is (bár az asztali is média centernek van kiépítve, nem olyan gány épített PC az, mint ahogy gondolod itt ;] ).

    Kedvenc játékaim pl. nem támogatják a widescreent (Infinity Engine-ra épülő játékok: Baldur's Gate- és Icewind Dale-széria, Planescape Torment). Office használatra is sokkal kényelmesebb szerintem a 4:3 képarány.

    A Toshiba Portege M300-am meg gép, de nem nagyszerű gép. Nem érződik olyan strapabírónak és nem olyan jó a billentyűzete, mint egy X31/X32-nek. És ezért az X-eknek megbocsátom a belső optikai meghajtó hiányát (én ugyanis szeretem, ha van). Ráadásul egy alulfeszelt Dothan-os X32 majdnem annyira keveset fogyaszt, mint egy gyári ULV Dothan CPU-s subnotebook.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák