Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lapa

    veterán

    válasz evone #8793 üzenetére

    szokás szerint a 12v-ot raknám bele. a T21-et már megcsináltam, itt van pár nagy kép:

    015
    016
    017
    018
    019

    a kábel 2 x 1,5 mm2, nagyjából 10 méteres lesz. a falban egy 10mm2 betáphoz csatlakozik.

    a cucc az eredeti kallantyúval bontható, bepattintva gyerekbiztos.

    a kábel lebontása sem bonyolult, ha az ember átvinné a gépet valamelyik másik szobába. ugyanez a végpont van minden szobában egy.

    tán ma este rászánom magam a betáp beforrasztására, akkor tudok konkrét fogyasztást mondani. nagyjából a 10w környékére saccolom, de azon még faragunk majd.

    sajnos valami rossz a hanggal ubi 10.04-en mert néha recseg-búg, meg a hálózatról bútolás se megy még neki. BIOS update meg majd kislemezről megy csak.

    most egy 8 gigás CF van benne IDE átalakítóval, egész tűrhetően felépül a rendszer. majd még az ubit is varázsolni kell, hogy ne tegye tönkre a flash drive-ot.

    amint megvannak a fogyasztási számok megmérem majd sima 220v tápról is, biztos, hogy kb. duplája lesz a fogyasztás, mint direktben hajtva.

    (persze a T43-at / T61-et így semmiképp nem lehetne hajtani, mert az akksi eleve 14,4 voltos, nem pedig 12 körüli. azért kéne rajz, hogy mégis hol lehetne beadagolni nekik a kisfeszt.)

    egyébként megtudtam, hogy az új ultraslim adapter annyiban is különbözik a sima slimtől, hogy már nem kell a brick a DC hajtás esetén. szóval ha találok jóárasítottat, akkor a T43-ról is leszedem a kockát és csak a szolídabb kis bumszli marad, az meg befér az akksi helyére. kelleni fog még egy lámpakapcsoló is a hülye standby fogyasztás miatt, bár ha mákom van rájöttek és az ultraslim jobban műx. szóval alakulunk kliens design ügyben is, már nincs rátekerve a fél racknyi patch kábel sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák