Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    válasz HSM #89613 üzenetére

    hmm..most meloban, es csak egy linuxos hardinfo reportot tudok nezni, az meg biza a PCI device-oknal listaza a Ricoh Co Ltd MMC/SD -t, szoval beneztem. Mindenesetre nem lassuk, bar csak egy 3-4 eves regi 8GB-os Sandisk ExtremeIII-al tudtam kiproblani, az CMDiskmark szerint kellemes eredmenyt produkalt.

    Kalibralast megprobalom persze, most esett le,hogy van ilyen feature w7-tol, de azert egy kalibralt icm profilt csak kiprobalna az ember ugye...(raw feldolgozas az egyik, amiert lett negyhuszas)

    kosz iz infot a kabelezesrol, ugy nezem ebayen ilyen pardollaros tetel, szal ha kell akkor sztem beruhazok egyre, ne ezert kelljen majd a projektet napolni (mondjuk az is lehet, megy az egesz webcam a levesbe. ruhellem fb videochatot, skype=ot, de ha kell, akkor inkabb asszony notijaban porgesse az A6-ot a videocset, vagy beroffentem az S905x-es android boxot, azt 43"-on megy a skype (meg jobb is, szelesebb a latoszoge a logi kameranak, igy szulok jobban latjak a 2evest rohangalni).

    Apropo, kabel. Mikor ssd install volt eloszor azt hittem, hogy a ramot/miniPCIe fedo resz takarja a vinyot, es lecsavaroztam azt a boritoast. van ott meg szabad hely, ill .2 db kabelt is lattam, ami nincs sehova rakotve. Az mire valo?

    Ezt amugy ismeritek?

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák