Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • otps

    aktív tag

    válasz edk- #92692 üzenetére

    @edk- ~ Avocopm. OK, jó tudni! Némi visszajelzés a bolttal kapcsolatban, beleolvasva a beszélgetésekbe hátha nem teljesen off, mást is érdekelhet:

    - 6 hónap garanciát kínálsz. Mi a helyzet akkor, ha találkozol egy olyan vevővel, aki tisztában van a fogyasztói jogokkal és tudja, hogy 1 év garancia jár használt termékekre is? Erre érdemes figyelni.
    - Érdemes lenne feltüntetni, hogy 0%, vagy 27% áfával dolgozol. Mitől is függ, hogy melyik használtcikk-kereskedő melyiket alkalmazhatja?
    - Mi lenne, ha lenne guest checkout opció? Az ember nem vesz minden nap laptopot és sokan nem akarnak csak egy vásárlásért minden webshopba regisztrálni

    Ha a közösség szerint amúgy jó a bolt, akkor jó! :)

    A németektől már rendelt valaki? Alap 1 egy év garancia (tehát minimum elolvasták az EU-s fogyasztóvédelmi irányelveket) és nem félnek futárral (ingyen futár oda-vissza) egész Európát lefedni. Be tudsz tenni a kosárban 3 év garanciakiterjesztést is; ezt melyik magyar kereskedő vállalná be? Első rendelésből 10 euró kedvezmény (várd meg, amíg a kód pop-up bejön), ha nem kérsz Windows-t 5 euró kedvezmény.

    Van egy ilyenjük is: LUXNOTE Bewertungen & Erfahrungen | Trusted Shops

    eBay értékelések

    Ezeket hiányolom én a magyar online kereskedelemből: a 3rd party megbízható (viszonylag megbízható értékeléseket) értékeléseket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák