Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dbius

    veterán

    válasz mcroberto #9778 üzenetére

    Köszönöm, ha nem boldogulnék továbbra sem, akkor megkereslek :R Megnézem nekem milyen driver van fent. Annyit azért még megnéznél, hogy hotkey driverből melyik van fent neked? legújabb? [link] Nekem ez van fent. Video drivert nem tudom fejből - más gépről vagyok -.

    Ahogy nézem a google-t rengeteg thinkpad tulajnak van problémája az osd kijelzéssel, típustól függetlenül. Sokan azon a véleményen vannak, hogy a lenovo driverek és az intel driverek között nincs meg a megfelelő összhang, bár nekem a lenovo oldaláról leszedett vga driverrel sem volt jó, csak vista alatt.

    Viszont találtam olyat - eddig nem tudtam, hogy van ilyen -, hogy be lehet állítani az osd kijelzés színeit, ill. időtartamát is. (vezérlőpult - képernyő - felbontás - speciális fül - majd ott osd kijelzés).

    Ill osd-vel kapcsolatban még láttam, hogy van, akinek a caps lock, num lock állításánál is visszajelez osd-vel, nekem azt sem jelzi, csak a hangerőt, valamint a thinklight kapcsolását.

    Volt olyan javaslat, hogy le kell szedni a hotkey drivert az interface driverrel együtt, majd újraindítást követően ezeket újratelepíteni [link]. Nekem így sem jelzi a fényerő állítást.

    Még keresgélek, hátha találok valamit.

Új hozzászólás Aktív témák